Terbitake profil padel sampeyan saiki supaya bisa dihubungi pemain padel liyane saka kutha sampeyan lan menangake raket padel ing hadiah sabanjure!Ayo menyang!

Sugeng rawuh ing Padelist.net: Komunitas Padel Donya

Temokake pemain padel sabanjure, pelatih padel lan klub padel. Durung ndaftar?

Daftar saiki

Publikasikan profil padel sampeyan kanggo ndeleng dhaptar lengkap negara.

👍 Gratis Banget Emoji Ora prelu app
🎾 Publikasikan profil sampeyan 💰 Entuk diskon kanggo peralatan padel

Listing sing Ditampilake

Ing wulan iki nampilake pemain padel lan klub padel pungkasan.

Panelusuran Cepet lan Gampang

1.

Pilih Kategori

Pilih kategori pilihan saka dropdown

Sampeyan bisa milih kategori pilihan (pemain padel. Pelatih padel, klub padel) saka lapangan telusuran kanggo golek pemain / pelatih / klub.
2.

Temokake Lokasi

Temokake pemain, pelatih, klub ing papan sing beda-beda

Sampeyan bisa nemokake pemain padel, pelatih, klub saka macem-macem panggonan ing saindenging jagad kanthi nggunakake opsi telusuran.
3.

Sambung Lan Seneng-seneng

Sambungake karo pemain padel, pelatih, klub

Kanthi nggunakake opsi telusuran, sampeyan bisa nemokake lan bisa nyambung karo pemain padel, pelatih utawa klub sing sampurna.

Kasedhiya Kabeh Wektu lan Ing endi wae

Sampeyan bisa nemokake lan nyambung karo pamilik dhaptar sing kasedhiya kapan wae. Tenis Padel dimainake ing meh kabeh jagad. Ing Eropa, Spanyol minangka negara pertama sing duwe kutha kayata Madrid, Barcelona, ​​Malaga, Alicante utawa Valencia.

Cara Golek Cepet lan Gampang

Opsi sing digoleki apik banget lan gampang digoleki informasi. Tenis Padel, game sing nyenengake iki, uga dimainake ing kutha-kutha utama liyane ing Eropa kaya Amsterdam ing Walanda, Milano lan Roma ing Italia utawa uga Helsinki ing Finlandia.

Ewonan Pemain, Pelatih, Klub

Sampeyan bisa entuk ewonan pemain padel, pelatih (main merek raket utama kayata Bullpadel) lan klub ing saindenging jagad. Swedia minangka negara padel nomer loro ing Eropa kanthi kutha kayata Göteborg lan Stockholm.

Dhaptar Anyar Saben Dina

Kita nambahake dhaptar anyar saben dina kayata Prancis sing kutha kaya Paris duwe tambah akeh pemain padel. Dadi dadi bagean saka komunitas, sambungake karo wong liya lan dolanan bareng!

Aku nampa kahanan panggunaan umum & kabijakan privasi lan aku menehi wewenang Padelist.net kanggo nerbitake dhaptar amarga aku nandheske umur luwih saka 18 taun.
(Kurang saka 4 menit kanggo ngrampungake profil sampeyan)

Tautan ngreset sandhi bakal dikirim menyang email sampeyan