Terbitake profil padel sampeyan saiki supaya bisa dihubungi pemain padel liyane saka
lan menangake raket padel nalika hadiah sabanjure!
Ayo menyang!
Gambar Latar

Sugeng rawuh ing komunitas padel jagad!

Getun ing padel? Ing kene, kita nyoba paling apik kanggo nuduhake semangat padel lan menehi konten babagan pangembangan padel ing saindenging jagad liwat artikel lan wawancara karo wong sing nggawe padel. Kanthi gabung karo Padelist.net, komunitas padel jagad, sampeyan entuk diskon kanggo peralatan padel lan kasempatan kanggo golek mitra padel anyar lan nyambung karo padel ...

Read More

Shooter Padel Giveaway Sorteo

***** Menehi hadiah ditutup! Sugeng Mallorie sing menang Padel Stealth! ***** Kahanan hadiah: Dhasar legal draw CLAUSE 1.- ORGANIZER Padelist.net minangka perusahaan penyedia hadiah kasebut miturut apa sing diandharake ing ngisor iki ing basis data kasebut. Klausa 2.- CARA MENGGAYUH Sampeyan bisa melu raffle wiwit Kamis tanggal 4 Maret 2021 nganti Rebo 10 ...

Read More

Wawancara karo konstruktor Pengadilan Padel

Ayo ngobrol dina iki karo Pak Ferran Valls, saka Barcelona, ​​manajer Padel10, salah sawijining pimpinan konstruksi lapangan padel. Hai Ferran, apa sampeyan bisa ngenalake sampeyan lan Padel10 menyang para pamiarsa? Aku umur 43 taun lan kabeh urip duwe sesambungan karo olahraga, aku seneng karo macem-macem jinis olahraga kaya Rugby sing main ...

Read More

Hadiah / Sorteo: Menang raket padel anyar VOLT 900

Apa sampeyan pemain padel utawa pelatih padel? Publikasikan profil padel sampeyan ing komunitas padel jagad lan dadi salah sijine sing pertama kanggo melu hadiah raket premium padel sabanjure! ***** Menehi hadiah ditutup! Sugeng Fernando saka Portugal sing menang Volt 900! ***** Coba kesempatan kanggo menang raket padel anyar VOLT 900! Kanthi kolaborasi karo Volt Padel, ...

Read More
(Kurang saka 4 menit kanggo ngrampungake profil sampeyan)

Tautan ngreset sandhi bakal dikirim menyang email sampeyan