Terbitake profil padel sampeyan saiki supaya bisa dihubungi pemain padel liyane saka
lan menangake raket padel nalika hadiah sabanjure!
Ayo menyang!
Gambar Latar

Raket padel paling apik ing taun 2021

Napa mung mbandhingake raket padel anyar? Amarga teknologi saya suwe saya maju sajrone 20 taun kepungkur lan ora ana gunane mbandhingake raket padel taun 1997 dadi 2021. Priksa review pathokan raket padel lan pandhuan tuku ing ngisor iki.

 

Apa sampeyan pemain padel utawa pelatih padel?
Publikasikan profil padel sampeyan ing komunitas padel dunya bakal dihubungi pemain padel liyane saka wilayah sampeyan lan njupuk kesempatan kanggo menang raket padel!

Terbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link paling apik kanggo tuku rak padel kasebut kanthi online kanthi rega paling murah.

  Brand model level Werna Balance Wangun bobot Links
Head Graphene 360+ Alpha Pro 2021 Linuwih Ireng lan putih Tengah Tuwek nangis 365 - 385 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Wilson Bela Team Linuwih Ireng lan Abang Tengah Diamond 370 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Volt 900V Linuwih Ireng lan Jingga High Tuwek nangis 350 - 370 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Adidas Adipower ctrl 2.0 Pamula Werna abu-abu lan oranye Tengah Babak 360 - 375 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Babolat Reflex 2020 Pamula Biru, Kuning lan Abu-abu High Diamond 360 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Adidas Adipower soft 2.0 Linuwih Werna abu-abu lan abang High Diamond 360 - 375 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Asics Speed Lima Linuwih Ireng lan Emas High Tuwek nangis 360 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Babolat Viper Carbon 2020 Linuwih Ireng lan Kuning High Diamond 360 - 380 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Bullpadel

Kontrol Hack 2020

Advanced Black kurang Babak 360 - 380 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Bullpadel Shake 2020 Pamula Ireng & Oranye kurang Babak 360 - 380 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Dunlop Galactica Linuwih Ireng & Kuning High Diamond 360 - 380 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Head Flash Women Pamula Pink Sedheng Tuwek nangis 355 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Kuikma PR 990 Power Hard Linuwih Black Sedheng Diamond 370 - 380 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Nox AT10 Genius Linuwih Ireng & Emas High Titis luh 360 - 375 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Paddle Coach Tritubox 2020 Linuwih Grey lan Kuning Sedheng Titis luh 360-380 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
StarVie Raptor Pro 2020 Pamula Ireng lan putih kurang Babak 356-376 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link
Bullpadel Vertex 2 2020 Linuwih Orange High Diamond 365-380 g Tuku raket padel ikiTerbitake profil padel sampeyan kanggo ndeleng link

Raket padel sing digoleki ora ana? Ketik ing mesin telusuran ing ngisor iki kanggo ndeleng manawa ana review babagan:


Tips kanggo ngerti sadurunge tuku raket padel

Raket padel dicet kurang, medium utawa keseimbangane dhuwur. Raket saldo sithik yaiku yen pusat imbangan cedhak karo gagang lan menehi kontrol luwih akeh kanggo kurang daya. Raket saldo dhuwur duwe pusat keseimbangan sing luwih maju ing ndhuwur rai. Iki luwih apik kanggo muter pemotretan listrik, sanajan butuh katrampilan sing luwih gedhe kanggo ngontrol bola tenis padel.

Raket sing luwih entheng, luwih akeh rasa sing sampeyan duwe kanggo bal liwat pengaruh karo raket. Kosok baline, nalika raket luwih abot, bisa uga akeh kekuwatan sampeyan.

Apa sampeyan pemain padel utawa pelatih padel?
Publikasikan profil padel sampeyan ing komunitas padel dunya bakal dihubungi pemain padel liyane saka wilayah sampeyan lan njupuk kesempatan kanggo menang raket padel!

 

Raket bunder raket sing cocog kanggo pemain padel pamula. Iki pancen cocog kanggo para pemain padel sing maune main tenis.

Raket berlian paling imbang, tegese umume bobot sing disebar adoh saka genggeman lan menyang sisih ndhuwur raket. Wangun iki menehi raket akeh kekuwatan, nanging nggawe kontrol luwih angel.

Raket nyelehake luh duwe keseimbangan antara isih duwe sawetara kekuwatan raket sing bentuk berlian nanging njaga akeh kontrol sing diduweni raket padel bunder.

 
Kabeh link ing kaca iki dudu tautan afiliasi.
Sampeyan uga adol raket padel iki ing toko online sampeyan? Sampeyan ngerti raket padel 2021 anyar sing ora ana ing pathokan iki? Selehake email menyang kita!
(Kurang saka 4 menit kanggo ngrampungake profil sampeyan)

Tautan ngreset sandhi bakal dikirim menyang email sampeyan