Terbitake profil padel sampeyan saiki supaya bisa dihubungi pemain padel liyane saka
lan menangake raket padel nalika hadiah sabanjure!
Ayo menyang!
Gambar Latar

wewaler

1. Presentasi situs web

Padelist.net diowahi lan dikelola dening :
Kevin Castelain
58 impasse des grillons
74330 Epagny
France
[email dilindhungi]

Panyedhiya hosting
:
Langgeng
52 Springvale,
Paus Pius XII Street Mosta
MST2653 Malta
Eropah

2. Katemtuan Panggunaan lan layanan sing ditawakake

Panganggone situs padelist.net tegese kabeh sarat lan kahanan sing diterangake ing ngisor iki. Syarat panggunaan iki bisa diowahi kapan wae, pangguna situs padelist.net diajak takon kanthi rutin.

Situs web padelist.net diupdate kanthi rutin. Kanthi cara sing padha, notifikasi legal bisa dimodifikasi kapan wae: nanging tetep dileksanakake ing pangguna sing diundang supaya asring dirujuk supaya bisa dicathet.

3. Katrangan layanan sing diwenehake

Kabeh informasi sing didhaptar ing situs padelist.net mung indikatif lan bisa diganti. Kajaba iku, informasi ing situs padelist.net ora lengkap. Dheweke diwenehi pangowahan yen wis online.

4. Watesan kontrak ing data teknis

Situs kasebut nggunakake teknologi JavaScript.

Situs web kasebut ora bisa tanggung jawab kanggo karusakan sing gegandhengan karo panggunaan situs kasebut. Kajaba iku, pangguna situs setuju kanggo ngakses situs kanthi nggunakake peralatan paling anyar, ora ngemot virus lan browser sing paling anyar.

5. Properti intelektual

Padelist.net lan pihak sing duwe hak properti intelektual utawa duwe hak nggunakake kabeh elemen publik sing kasedhiya ing situs kasebut, kalebu teks, gambar, grafis, logo lan ikon. Kabeh klub lan pengadilan sing didaftar ing padelist.net minangka organisasi sing dibukak kanggo umum. Nanging, saben klub lan pengadilan tetep duwe hak lan properti intelektual kanggo masing-masing potret lan bisa njaluk mbusak utawa modifikasi gambar utawa deskripsi apa wae sing dicantumake ing Padelist.net babagan klub utawa pengadilan kanthi mung ngirim email liwat bagean kontak .

Reproduksi, perwakilan, modifikasi, publikasi, adaptasi kabeh utawa bagean saka elemen situs, preduli saka cara utawa proses sing digunakake, dilarang tanpa idin tinulis sadurunge saka pihak sing duwe.

Panganggone situs utawa materi apa wae sing ora sah bakal dianggep minangka pelanggaran lan dituntut miturut artikel L.335-2 lan ngetutake Kode Properti Intelektual.

Kabeh gambar sing digunakake ing Padelist.net mung digunakake kanggo editorial amarga Padelist.net ora adol produk komersial.

6. Watesan Kewajiban

Padelist.net ora bisa tanggung jawab kanggo karusakan langsung utawa ora langsung kanggo piranti pangguna nalika ngakses situs web padelist.net, lan asil saka panggunaan peralatan sing ora cocog karo spesifikasi sing diwenehake ing titik 4, bisa uga katon bug utawa ora kompatibel.

Spasi interaktif (bisa uga takon ing area kontak) kasedhiya kanggo pangguna. Padelist.net duwe hak kanggo mbusak, tanpa ana kabar sadurunge, dhaptar konten apa wae sing dikirim ing situs web sing bakal nglanggar undang-undang sing ditrapake ing Prancis, utamane ketentuan babagan perlindungan data. Yen ditrapake, Padelist.net duwe hak kanggo takon tanggung jawab sipil lan / utawa pidana pangguna, utamane yen ana pesen rasis, kasar, fitnah utawa pornografi, preduli saka medium sing digunakake (teks, fotografi…).

7. Manajemen data pribadi

Ing Prancis, data pribadi dilindhungi undhang-undhang 78-87 6 Januari 1978, UU 2004-801 6 Agustus 2004, Artikel L. 226-13 KUHP lan Arahan Eropa tanggal 24 Oktober 1995.

Ing panggunaan situs padelist.net, bisa dikumpulake: URL tautan sing pangguna ngakses situs padelist.net, panyedhiya akses pangguna, alamat Protokol Internet (IP) pangguna.

Padelist.net nglumpukake informasi pribadi babagan pangguna mung kanggo kabutuhan layanan tartamtu sing ditawakake situs padelist.net. Pangguna nyedhiyakake informasi iki kanthi lengkap babagan kanyatan, utamane nalika dheweke melu menehi input. Banjur ditetepake kanggo pangguna situs padelist.net kewajiban utawa ora menehi informasi iki.

Sesuai karo 38 lan ngisor undang-undang 78 17 tanggal 6 Januari 1978 sing ana gandhengane karo data, file lan kebebasan, saben pangguna duwe hak akses, mbenerake lan nentang data pribadi babagan dheweke, kanthi nggawe panjaluk kanthi tertulis lan ditandatangani, diiringi kanthi salinan dokumen identitas kanthi tandha tangan saka bagean sing nduwe, nemtokake alamat sing balesan kudu dikirim.

Ora ana informasi pribadhi saka pangguna situs padelist.net diterbitake tanpa ngerti pangguna, diijolke, ditransfer, ditugasake utawa didol kanthi dhukungan marang pihak katelu. Mung hipotesis akuisisi Padelist.net lan hak-hak kasebut bakal ngidini ngirim informasi kasebut marang calon pembeli sing bakal diwenehi kewajiban sing padha kanggo nyimpen lan ngowahi data babagan pangguna situs web padelist.net.

Basis data, sing dadi tuan rumah ing Prancis, dilindhungi undhang-undhang Undhang-undhang tanggal 1 Juli 1998 sing nuduhake Direktur 96/9 wiwit 11 1996 Maret babagan perlindungan hukum ing basis data.

8. Link hypertext lan cookie

Situs padelist.net ngemot sawetara link hypertext menyang situs liyane. Nanging, pamilik padelist.net ora duwe kamungkinan kanggo verifikasi konten situs sing dikunjungi, lan asile ora tanggung jawab kanggo kasunyatan iki.

Padelist.net pandhu arah situs bisa nyebabake instalasi cookie ing komputer pangguna. Cookie minangka file cilik, sing ora ngidini identifikasi pangguna, nanging nyathet informasi babagan pandhu arah komputer ing situs. Data sing dipikolehi dienggo kanggo nggampangake browsing situs sabanjure, lan uga ngaktifake macem-macem langkah.

Nolak instalasi cookie bisa uga ora bisa ngakses layanan tartamtu. Nanging, pangguna bisa ngonfigurasi komputer kaya ing ngisor iki kanggo nolak instalasi cookie:

Ing Internet Explorer: alat tab (bentuk pictogram ndhuwur kanan) / Pilihan Internet. Klik Privasi banjur pilih Blokir Kabeh Cookie. Pencet Ok.

Ing Firefox: ing sisih ndhuwur jendela browser, klik tombol Firefox, banjur menyang tab Pilihan. Klik ing tab Privasi.
Setel aturan retensi dadi: nggunakake setelan khusus kanggo riwayat. Pungkasan busak centhang kanggo mateni cookie.

Ing Safari: Klik ing sisih tengen ndhuwur browser ing piktogram menu (dilambangake karo cog). Pilih Setelan. Klik Tampilake Setelan Lanjut. Ing bagean "Privasi", klik Setelan Konten. Ing bagean "Cookie", sampeyan bisa mblokir cookie.

Ing Chrome: Klik ing sisih tengen ndhuwur browser ing lambang menu (dilambangake karo telung garis horisontal). Pilih Setelan. Klik Tampilake Setelan Lanjut. Ing bagean "Privasi", klik Preferensi. Ing tab "Privasi", sampeyan bisa mblokir cookie.

9. Hukum lan Yurisdiksi

Sembarang perselisihan sing ana gandhengane karo panggunaan situs padelist.net tundhuk karo hukum Prancis. Iki duwe hak ukum eksklusif kanggo pengadilan Annecy sing kompeten.

(Kurang saka 4 menit kanggo ngrampungake profil sampeyan)

Tautan ngreset sandhi bakal dikirim menyang email sampeyan