Објавете го вашиот профил на падел сега за да ве контактираат други играчи на падели од вашиот град и освојте пакет рекет на нашиот следен подарок!Да одиме
x
Позадинска слика

Подарок / сортео: Освојте го новиот рекет со падел VOLT 900

Дали сте играч на падел или тренер на падел?
Објавете го вашиот профил на падел во светската заедница на падели и бидете меѓу првите што ќе учествуваат на нашиот следен подароци за премиум рекет за падели!

***** Подарокот затворен! Честитки за Фернандо од Португалија кој победи на Volt 900! *****

 

Искористете ја шансата да го освоите новиот рекет за падел VOLT 900!

Во соработка со Volt Padel, ви даваме можност да освоите рекет за падел од 275 € од професионалната падел играчка Ана Катарина Ногуеира. Дали сакате да учествувате? Прочитајте за да дознаете како можете да го направите тоа:

1) Како оваа објава на Инстаграм за доделувањето на Volt on @PadelistDotnet
2) Следете на инстаграм @PadelistDotnet и @volt_padel
3) Споменете/означете 3 пријатели на падел во овој коментар на Инстаграм

Колку повеќе спомнувате без да ги повторувате истите пријатели, толку повеќе опции ќе имате.

Имате време до среда, 16 декември 2020 година да учествувате во ова наградна игра! Добитникот ќе биде контактиран приватно.

Quieres ganar la nueva pala VOLT 900?

Во соработка со Волт Падел, да се вратите во 275 €, од професионалната професија на Ана Катарина Ногуеира.
Дали сте учесници? Sigue leyendo para descubrir como puedes hacerlo:

1) Дар ме густа а ла објавување на извлекувањето Волт де @PadelistDotnet

2) Сегуир а @PadelistDotnet y @volt_padel на Инстаграм

3) Етикетар 3 амигоси дел падел и коментар

Cuantas más menciones hagas sin repetir, más oportunidades tendras.

¡Вие има 16 години од 2020 година, вклучително и за учество во оваа сезона! El ganador será contactado de forma privada.

Услови на доделувањето: Правна основа на извлекувањето

КЛАЗА 1.- ОРГАНИЗАТОР

Padelist.net е организатор на оваа лотарија во согласност со она што е опишано подолу во овие бази на податоци.

КЛАЗА 2.- КАКО ДА УЧЕСТВО

Можете да учествувате во наградната игра од четврток 10 декември 2020 година до среда 16 декември 2020 година. Можете да учествувате со пристап до нашиот Инстаграм профил и со извршување на следните дејства:

1) Лајкнете ја оваа објава на Инстаграм на @padelistdotnet
2) Следете на Инстаграм @padelistdotnet и @volt_padel
3) Споменете / Означете 3 пријатели со падел во коментарот за објавата на Инстаграм

Ова извлекување е применливо само за корисници кои живеат во Европа.

КЛАЗА 3.- НАГРАДА

Наградата за оваа лотарија е рекетот за падел Volt 900, вреден 275 евра.

КЛАЗА 4.- КОНКУРС

Тимот на Padelist.net ќе направи ждрепка. За да го направите ова, тимот ќе ја користи страницата www.sortea2.com во режимот „Simple Draw“. Од извлекувањето ќе бидат извлечени и 5 резервни корисници во случај да не биде можно да се додели наградата на добитникот.

КЛАЗА 5.- ПОБЕДНИКОТ

Добитникот на Volt 900 ќе биде известен со приватна порака. Во случај да не се добие одговор во рок од 5 дена, или ако наградата биде одбиена поради која било причина, тимот на Padelist.net ќе го контактира вториот во листата на победнички записи.

Од суштинско значење е корисникот кој е добитник да ги исполнува условите за учество.

Откако ќе се контактира победникот, ќе им биде објасно како ќе се одвива експедицијата.

Во случај наградата да не може да се додели од причини што му се припишуваат на победникот во рок од 30 дена од објавувањето на победникот, наградата ќе се прогласи за неважечка.

Учесниците на оваа томбола одобруваат објавување на нивното име, име или корисничко име на Инстаграм и на интернет.

КЛАЗА 6.- ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Личните информации дадени во оваа наградна игра ќе бидат чувани и доверливи од „Паделист.нет“.

КЛАЗА 7.- ПРИФААЕ НА ПРАВИЛАТА И ОДГОВОРНОСТА

Самиот факт на учество во томболата подразбира прифаќање на овие основи.

Паделист.нет го задржува правото да ја измени основата на извлекувањето, делумно или целосно во секое време. Исто така, тој исто така го задржува правото да го откаже или да ја остави цената нула во случај на откривање на неправилност. Откако ќе се изврши каква било измена, таа ќе биде уредно известена за вниманието на учесниците на страницата „Паделист.нет“ и „Инстаграм“.

Padelist.net го задржува правото да ги исклучи од учество на ждрепката сите учесници кои, според своето мислење, ги кршат условите за учество вклучени во овие правила. Исклучувањето на учесник, без оглед на причината, повлекува губење на сите права што произлегуваат од неговата состојба како такво.

Секое злоупотребливо или лажно користење на овие бази на податоци ќе резултира во последователна дисквалификација на учесникот од промоцијата.

Padelist.net и Volt Padel се ослободени од каква било одговорност во случај на грешка во податоците доставени, доколку ги има, од самите победници што би ја спречило нивната идентификација.

ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ:

Padelist.net ја изразува својата посветеност на доверливоста во врска со обработката на вашите лични податоци.

Доброволно ги обезбедувате вашите лични податоци преку овој формулар, овластувајќи го само Padelist.net да обработува или вметнува датотека што припаѓа на овие испратени податоци.

Единствената цел на собирање и обработка на личните податоци што ги давате е да ве контактираме за да ве информираме за производите и услугите што ги нудиме.

Имате право да пристапите до основните информации што ве засегаат, да ги исправите, да ги откажете или да се спротивставите на неговиот третман преку е-пошта [заштитена по е-пошта].

База на јуридика дел сортео

КЛАУСУЛА 1.- ОРГАНИЗАДОР

Padelist.net е емпреса организирана од овој вид сортирање на актуелното име, опише продолжение на оваа база на податоци.

КЛАУСУЛА 2.- CÓMO УЧЕСТВО

Пуеди учествуваат во делот на јуни 10 декември од 2020 година до 16 години од 2020 година. Учесниците на Инстаграм и ги реализираат своите активности:

1) Да ме вкусат а ла објавување дел сортето Волт де @padelistdotnet
2) Seguir a @padelistdotnet y @volt_padel на Инстаграм
3) Етикетар 3 амигоси дел падел и коментар

Ова е соло соло применливо за нашите жители во Европа.

КЛАУСУЛА 3.- ПРЕМИО

El premio de este sorteo es la pala de pádel Volt 900, valorada en 275 €.

КЛУСУЛА 4.- КОМПЕТЕНЦИЈА

El equipo de Padelist.net hará un sorteo. За да го направите ова, искористете ја опремата на местото www.sortea2.com во режимот „Едноставно извлекување“. Одговори, тамбиен се подредува 5 резервации на резерва во случајот што нема море е можно да влезе во премио ал Ганадор.

КЛАУСУЛА 5.- ЕЛ ГАНАДОР

Ел ganador del Volt 900 серии информации за приватност. En el caso de que no se reciba respuesta dentro de los 5 días, o si el premio es rechazado por cualquier motivo, el equipo de Padelist.net се comunicará con el segundo en la list de registros ganadores.

Основно е да се искористи ганадор cumpla бара други услови за учесник.

Una vez contactado con el ganador, se le explicará como será la expedición.

En el caso de que el premio no pueda otorgarse por causas imputables al ganador dentro de los 30 días siguientes a la publicación del ganador, el premio será deklarado desierto.

Лос учесници во овој вид на авторизација на објавувањето на информациите за објавување, објавувањето на бројот на користење на Инстаграм и мрежата.

КЛУСУЛА 6.- PROTECCIÓN DE DATOS PERSONALES

Padelist.net е лична информација за лична кампања за сортирање и доверливост.

КЛУСУЛА 7.- ACEPTACIÓN DE LAS NORMAS Y RESPONSABILIDAD

El mero hecho de учесник en el sorteo implica la aceptación de estas basic.

Padelist.net резервира ел дерехо од модификација на Base del sorteo, parcial o totalmente en cualquier momento. Asimismo, también se reserva el derecho a canclarlo o dejar el precio cero en caso de detectarse alguna irregularidad. Una vez realizada cualquier modificación, serid debidamente puesta en conocimiento de los учесници и el sitio Padelist.net e Instagram.

Padelist.net е резервиран и делумно ексклузивен учесник и сортиран како голем учесник, ако имате судија, вклучете ги условите за учество на вклучените бази на податоци. La exclusión de un participante, cualquiera que sea la causa, conlleva la pérdida de todos los derechos derivados de su condición como tal.

Квалификација за злоупотреба на основи на измама за базирање на податоци што треба да се направат за да се објави декласификација за учесници на промоција.

Padelist.net y Volt Padel quedan exentos de cualquier responsabilidad en caso de error en los data facilitados, en su caso, por los propios ganadores que impida su identificación.

ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ:

Паделист.нет експрес супер компромисно од доверливост и почитување на личните податоци за лични податоци.

Употребената волонтерска стапка на податоци за лична карта е вистинска фирма, дозвола за авторизација на Падилист.net за процесирање на инкорпорирање на архиво, соодветно на евалуација за податоци.

Продолжете со рекламирање и процесирање на податоците за лицата што ги имате за промоција на контактите за информациите за современите информации за услугите што се однесуваат на рекламирање.

Tienes derecho aaceder a la información básica que te concierne, rectificarla, cancellarla u oponerse a tratamiento a través del correo electrónico [заштитена по е-пошта].

2 коментари
Објави коментар

Ги прифаќам општи услови за употреба и политика за приватност и јас го овластувам Padelist.net да ја објави мојата листа како што потврдувам дека имам повеќе од 18 години.
(Потребни се помалку од 4 минути за да го пополните вашиот профил)

Врската за ресетирање на лозинка ќе биде испратена до вашата е-пошта