Објавете го вашиот профил на падел сега за да ве контактираат други играчи на падели од вашиот град и освојте пакет рекет на нашиот следен подарок!Да одиме

Добредојдовте на Паделист.нет: Светската заедница на Падел

Пронајдете го вашиот следен играч на падел, тренер на падел и клуб на падел. Сè уште не сте регистрирани?

Регистрирајте се сега

Објавете го вашиот профил на падел за да го видите комплетниот список на земји.

👍 Целосно бесплатно емотикон Не е потребна апликација
Објавете го вашиот профил 💰 Добијте попусти на опрема за падел

Избрани профили на Padel

На овој месец се појавија последните играчи на падел и падел-клубовите.

Брзо и лесно пребарување

1.

Изберете категорија

Изберете претпочитана категорија од паѓачкото

Можете да ја изберете преферираната категорија (играч на падел. Тренер на падел, клубови на падел) од полето за пребарување за да пронајдете играч / тренер / клуб.
2.

Пронајдете локации

Пронајдете играч, тренер, клуб на различни места

Можете да најдете играч на падел, тренер, клуб од различни места низ светот користејќи ја опцијата за пребарување.
3.

Поврзете се и забавувајте се

Поврзете се со играч на падел, тренер, клуб

Користејќи ја опцијата за пребарување, можете да најдете и да се поврзете со вашиот совршен играч на падел, тренер или клуб.

Достапно цело време и насекаде

Можете да ги најдете и да се поврзете со нашите достапни сопственици на профили на падел во секое време. Падел тенис се игра во поголемиот дел од светот. Во Европа, Шпанија е првата земја со градови како Мадрид, Барселона, Малага, Аликанте или Валенсија.

Брз и лесен начин за пребарување

Опцијата за пребарување е супер кул и лесно се наоѓаат какви било информации. Тенис Падел, оваа многу забавна игра, се игра и во другите главни градови на Европа како Амстердам во Холандија, Милано и Рома во Италија или исто така Хелсинки во Финска.

Илјадници играчи, тренери, клубови

Може да добиете илјадници играчи на падел, тренери (кои играат со најголемите брендови на рекети, како што е Булпедел) и клубови од целиот свет. Шведска е втора паделова земја во Европа со градови како Гетеборг и Стокхолм.

Нови профили на Padel секој ден

Секојдневно додаваме нови профили на падел, како што е Франција, каде градовите како Париз имаат голем пораст на играчи на падел. Затоа, бидете дел од заедницата, поврзете се со другите и играјте заедно!

Ги прифаќам општи услови за употреба и политика за приватност и јас го овластувам Padelist.net да ја објави мојата листа како што потврдувам дека имам повеќе од 18 години.
(Потребни се помалку од 4 минути за да го пополните вашиот профил)

Врската за ресетирање на лозинка ќе биде испратена до вашата е-пошта