Terbitake profil padel sampeyan saiki supaya bisa dihubungi pemain padel liyane saka
lan menangake raket padel nalika hadiah sabanjure!
Ayo menyang!
Gambar Latar
Natalia Bustillo

Pamuter Padel

Amsterdam, Walanda

Aku dadi mahasiswa Master Spanyol sing saiki sinau ing Amsterdam sing gelem main Padel. Aku duwe level menengah, lan wis main udakara 4 taun.
Aku nganggo basa Inggris, Spanyol, Prancis lan Italia.
Aku kasedhiya saben dina sajrone minggu sawise jam 5 sore (Senen, Selasa, Rebo, Kamis).
Aku pengin main ing pengadilan cedhak Zuid Amsterdam.

Ora Ulasan
Kirim Komentar
Tulis Ulasan babagan pamuter padel iki

Hubungi saiki
Publikasikan profil padel sampeyan kanggo entuk tombol KIRIM
(Kurang saka 4 menit kanggo ngrampungake profil sampeyan)

Tautan ngreset sandhi bakal dikirim menyang email sampeyan